nainen

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajalla ei koskaan ollut merkitystä kun he olivat yhdessä.
Vain tällä hetkellä oli merkitystä.
Naisen kädellä Miehen kättä vasten.
Nainen tahtoi pitää Miehen ikuisesti omanaan.
Juuri siksi petos tuntui niin tuskalliselta.
Nainen oli palauttanut ajan merkityksen.

Nainen kosketti sormilla kämmentään.
Eilen se vielä oli hyväillyt Miehen kättä.
Nainen painoi käden poskelleen ja koitti tuntea
Miehen lämmön ihollaan.
Hän ei tuntenut mitään.
Mies oli poissa.

Vastakkaisuudet olivat tehneet heistä perhosia,
jotka lentelivät yhä lähenevien liekkien ympärillä.
Nainen paloi ensin.
Nyt Mies todellakin oli poissa.

Mies ei kääntynyt katsomaan.
Hän ei hyvästellyt.
He tapaisivat vielä.

Kukaan ei nähnyt Naista.
Kukaan ei näkisi hänen kauneuttaan
samalla tavalla kuin Mies oli sen nähnyt.
Hän oli näkymätön.
Niinkuin oli aina ollut.
Mutta sillä ei ollut merkitystä.
Koska mies oli hänet nähnyt.

Selite: 
sitä se rakkaus on..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot