Joulun Tarkoitus

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aattoillan hämärtyessä
ujosti tähti taivaalle asteli.
Vuosi vuoden jälkeen
harvempi hänet huomasi.
Joku kaupungin jouluvalot sytytti,
tähti usvaverhon taakse häpeillen katosi

Vihdoin liikenneruuhka väheni,
ihmismäärä jouluostoksilta
koteihinsa hävisi.
Tuntui että koko maailma hiljeni.

Jostain kuului laulua somaa,
taisi olla enkelten omaa.
Tahtoivat ihmisiä muistuttaa
ettei joulussa ole kyse leluista, lahjoista,
ei pihan sinisistä jouluvaloista.
Ihmismieliin tahtoi palauttaa Jeesuksen,
seimessä makaavan pienoisen.

Kirkkaasti uskalsi tähti taas loistaa,
Joulun sanomaa ihmisille toistaa.

Selite: 
jepjep..äikän tunnille piti joku jouluinen runo kehittää, tommone siit ny tuli..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ihanan kaunis ja riimittelyltään onnistunut runo! Onnea syntymäpäivänäsi!

Joulurunoosi törmäsin kesän kauneudessa.
Kerrassaan upea, kaunis runo tämä.
Pitää tallentaa runoaarteisiini tämä...jouluna sitten siitä nautiskella lisää.

Loistava !

ihana runo :) kiitos arvostelusta :) <3

 

Käyttäjän kaikki runot