Valo Vain Unelmaa

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntele tarinani.
Näe kyyneleeni.
Ymmärrä tuskani.
Kuoreni sisällä,
ei kai mitään jäljellä.

Herätä mut uuteen
aamuun,
sytytä valo päähän
tunnelin.

Auta mua lentämään,
siivilleni nousemaan.
Opeta mua jotakin
muuta kuin tuskaa
tuntemaan.
Varmista aina välillä,
että muistan hengittää.

Ei toivoa jäljellä,
ei verta jota vuodattaa.
Pimeydessä kuvajaiseni nään,
valo vain unelmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot