Kuolema kulkee takanasi

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lukitse ovi,
sammuta valo
ja piiloudu pimeään.

Huuda apua,
turhaa se on,
mutta ehkä
se sun oloas helpottaa.

kuvittele että käsi kauniin
enkelin kädessä ois,
ehkä jumala toiveen toteuttaa ja sut
kauhusta vie pois.

Koita ymmärtää, se on sun
kohtalos,
ei sitä voi juosta karkuun.
missä ikinä oletkin se sut vielä löytää,
vaikka aikaa yrittäisitkin pitkittää.

oven takaa ääni käskee
kymmeneen laskemaan
ja sen jälkeen se sut
kuoleman porteille vie.

ja kuolema kulkee
aina sun takanasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot