iirikset pähkinäparketissa

Runoilija Soturimunkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko täyttyi, mutta onneksi täällä oli tilaa. Rakkaudesta on niin helppo kirjoittaa että oikein naurattaa, mutta entäpä ne muut tunteet?
 
nimeäsi paremmin 
muistan rankasi 
duffelitakkissa
ja jäntevät 
villasormikkaat

ensisuudelma 
rippikoulun jälkeen 
maistui tupakalle

valot vastapäätä ravistavat

kadehdin liikennevalon
tarpojaa jota eivät vaivaa
maatuvat marrasvärit eivätkä
iirikset pähkinäparketissa 

tiedän mitä kaipaan:

väkijoukkoa jossa 
kaikki ovat yksin
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Väkijoukossa on helppo olla yksin. Upeita iiriksiä, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot