noina hetkinä, vietävinä

Runoilija Soturimunkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko täyttyi, mutta onneksi täällä oli tilaa. Rakkaudesta on niin helppo kirjoittaa että oikein naurattaa, mutta entäpä ne muut tunteet?
 
  noina hetkinä,
 vietävinä      

kastuttaa Saharaa
 berberin rakkaus
  sokea kuin 
 salamanterikeidas

noina hetkinä,
 vietävinä

jakaa hunnutettu 
kyynel yön ja
  kuu 
   ulvoo 
     kuolemaa

  noina hetkinä,
 vietävinä      

   karheat rinteet

  ahavat tarinat

 noina hetkinä

varomattomat
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piti vähän googlettaa, joten joutuu kommentoimaan lainauksella. "Kaikista myrkyllisistä eläimistä salamanteri on kaikista pirullisin. Muut myrkylliset eläimet purevat yhtä ihmistä kerrallaan, mutta salamanteri voi tappaa kokonaisia kylällisiä niin ettei kukaan edes tiedä mikä hävityksen aiheutti. Kun salamanteri kiipeää puuhun kaikki puun hedelmät muuttuvat myrkyllisiksi, ja ken niitä syö kuolee." =Plinius= .. ja olisiko rakkauttakin sokeampaa - himo.

 

Käyttäjän kaikki runot