Orastähkä uhkea!

Runoilija Soturimunkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko täyttyi, mutta onneksi täällä oli tilaa. Rakkaudesta on niin helppo kirjoittaa että oikein naurattaa, mutta entäpä ne muut tunteet?
 
ilma on 
täynnä 

  vierasta naurua
 unionimaista

  miksi tavoitellakaan
 mitään muuta?
uutta?

sillä mitä on tarjottavaa heille
joille itse Hermes on syytänyt
ratkiraikkaan kevään
 drinkinkirkkaan muistin
  ja kuiden kirjoman taiteyön?

meille ura-albiinoille
  usutettuja verokirjoja,
      menneitä sinelmiä
  sekä kenties vielä, ehkä, 
	tahraton tulevaisuus...

tarvon:

 kenkien koristeompeleissa
   neonvaloihin punotut unelmat
      suudelmat kuin kuolaimet

   ja vihdoin

   varomatta sanaakaan
  tavumahlaa pyörtäen
 tuuleennun minä

orastähkä uhkea!
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pistämätön juttu, hei, tuo "drinkinkirkas muisti"! Ja muutenkin, runosi saa aivan vallan hengästymään, toisella tai kolmannella vasta rauhallisesti pystyn kykenen...keskittymään. Aivan mahtavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot