tämä takki

Runoilija Soturimunkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko täyttyi, mutta onneksi täällä oli tilaa. Rakkaudesta on niin helppo kirjoittaa että oikein naurattaa, mutta entäpä ne muut tunteet?
 
tämän takin tarina

 on kuin unelma 

  loimilangoilla,


  sapattiyö 

 mustasilkkinen

joka syvällä sametin 

vaoissa tutkii vitkaan 

ajankulun silmäpakoja

 kyynärvirupaikkoa



  yhä yön huomaan

 ja yö huomaa -

  tämän takin patinan


   harteilla tuoksuna

  taskuissa tupakkamuruina

 taskuliinaan surtuna suruna


  tämän takin takia
 
    vaikenee yö


   se, jolla kudoit 

  sinut viimein minuun
Selite: 
Tuossahan tuo roikkuu...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnearvo nousee päällimmäisenä mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot