päivänsäe

Runoilija Soturimunkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikko täyttyi, mutta onneksi täällä oli tilaa. Rakkaudesta on niin helppo kirjoittaa että oikein naurattaa, mutta entäpä ne muut tunteet?
 
kesä vinkuu

raiteilla

kuin paahdettu

pääskyn kirkaisu

rata on virstojensa arvoinen


päivänkehrän voidellessa

tarpeettomia paltamoita

tolkussani kolkuttaa

pisamesi pilkkumeri

maalaamatta paras,

heloeloisa!


ja kun elokuun kuu

nuolee jo huuliaan

on minulla jäljellä


solisluusi

käpreät kuohuviinikuitit

ja toive:


olisinpa untasi!
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot