Silti annoin itseni suhun rakastua

Runoilija isumir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joku sekopää..
 

Ahistaa, vituttaa!
Olo on tyhjää, turhautunutta,
haluaisin vaan kaikesta irti päästää,
kaiken heivaa, alottaa alusta taas,
ja niin teen,

kunnes löydän jotain korviketta sulle,
hymylles, kauneudelles, luonteelles,
sydämmellesi, pieni mutta hauras,
se liian pien lieni mulle,
rakastuin siihen mikä mun oli
mahdoton saada ikuisesti,
tiesin sen päättyvän joskus,
silti annoin itseni suhun rakastua,
en tiedä korvaako aika kanssasi tuskan,
loppuun saakka ilman sua.

Selite: 
jotain...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot