katsees mut kiertää

Runoilija isumir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joku sekopää..
 

Katselen sua takanas,
et mua huomaa, et nyt et koskaan,
minä olen se joka tietää susta kaiken,
minä olen se joka sua rakastaa,
vaikka muut sut hylkää,
minä olen se näkymätön,
minä olen se johon katsees ei tartu,
katsees on polttava,
toivon että saan sen joskus kokea,
toivon ettei se ikuisesti minua kaihda,
silti sua vain ajattelen,
vangitsit mut tietämättäs,
tietämättäs rakastuin suhun ikuisesti.

Selite: 
jotain sepityst vaa:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot