Mene! juokse! en sua nähdä enään halua!

Runoilija isumir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joku sekopää..
 

Mene! juokse!, kauas musta.
Olen kyllästynyt suhun ja sun valheisiin,
mua vaan satutat,
sä tapatit mun sielun sanoillas,
teoillas, valheillas.
Tän kaiken jälkeen mulla ei oo
sulle muutasanottavaa kuin:
"mene! juokse!En sua enään nähdä halua!.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot