Vielä törmätää.

Runoilija isumir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joku sekopää..
 

Olet poissa, lähdit, ei hyvästejä, tiesimme että aikasi koittaa vielä, mutta ei näin, ei näin pian, istun luonasi kesät talvet, istuin hautajaisissasi, ei kyyneltä, ei pisaraakaa, en ole tainnut vielä ymmärtää, ettet tule takaisin, odotan ovi auki, milloin astut sisää, et ole poissa, et minulle, olet mielessäni aina, elät muistoissani nyt ja aina.

Selite: 
Tien toisella puolella nähdää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot