Ikikallio

Runoilija Helmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Positiivisuutta- se auttaa eteenpäin!
 

Rakentakaa liittonne ikikalliolle
jonne johtaa toivon silta
yli kaikkien kuohujen.

Olkoon rakkautenne vastavuoroista,
täynnä kaipuuta, luottamusta.

Ole polkuna kumppanillesi
todellisessa toivossa.

Älä rakkaudesta milloinkaan
irti päästä,
älä sitä huomiseen säästä.

Jokainen päivä antakoon uutta,
rakkaudenosoituksen tilaisuutta!

Selite: 
Suunnittelen tässä runoa tyttäreni häihin, tässä alkua... ehkä???
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot