Elämän haaksirikko

Runoilija Helmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Positiivisuutta- se auttaa eteenpäin!
 

Elämän haaksirikko
on kova ja tuskainen.
Tuo tuska polttaa
se vie koko ihmisen.

Tuska saa otteen lujan,
se puristaa rintaa,
se kaivautuu kehoon,
löytää vain umpikujan.

Valo voi päästä kujalle,
pääseekö perille,
se raottaa esirippua,
antaa uskoa sinulle.

Usko itseesi,
usko uuteen alkuun,
suo mahdollisuus.

Älä anna elämän
loppua haaksirikkoon

Kamppaile, pelastu,
näe harmauden takaa,
olet tarpeellinen,
olet aito ja arvokas
rakastettava ihminen.

26.11.2009

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja toivoa antava runo elämässä selviytymisestä.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kaunis myötäeloruno jollekkin.
Sulle tänään oikein lämpimät
synttärionnittelut!

Haaksirikko runo mut" kuitenkin niin elämänmyönteinen.
Onnitteluni merkki-päivän johdosta

Runosi on lohtu monelle kriisitilassa ponnistelevalle. Ihan kuin itse olisit äsken sen läpikäynyt ja selvinnyt ja nyt voit jo kirjoittaa asiasta.

Aivan ihanaa tekstiä! Kiitos!
Hauskaa synttätiä!!

Hauskaa synttäriä!! siis...

Tässä paljon toivoa...
annanpa tämän tyttärelleni luettavaksi.
Haaksirikko ei ole kaiken loppu,välttämättä jos itse vaan päättää uida rannalle...

 

Käyttäjän kaikki runot