Arvostusta

Runoilija Helmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Positiivisuutta- se auttaa eteenpäin!
 

Kuuntelen kahta ihmistä,
heidän erimielisyyttään.

Miksi nähdä niin paljon vaivaa
toistensa loukkaamiseen?

Oikeata vaivannäköä tarvittaisiin
toistensa arvostamiseen.

Arvostusta saa,
ken sitä osaa antaa.

Haluan olla se antaja,
haluathan sinäkin.

Kuuntelen teitä,
toivon teille parasta,
arvostakaa toisianne.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta!!
Vaan miten useinkaan
sitä toista arvostaa,
kun mahdollisuus olis siihen aikanaan.
Ja pian huomaa,
ettei kenties toista enää olekaan.

Minäkin yritän olla se arvostava kanssaihminen,joskus huonolla menestyksellä,mutta pääasia on,että edes yrittää ja osaa pyytää anteeksi.

Totta!!
Vaan miten useinkaan
sitä toista arvostaa,
kun mahdollisuus olis siihen aikanaan.
Ja pian huomaa,
ettei kenties toista enää olekaan.

Minäkin yritän olla se arvostava kanssaihminen,joskus huonolla menestyksellä,mutta pääasia on,että edes yrittää ja osaa pyytää anteeksi.

 

Käyttäjän kaikki runot