Kevään ihanuus

Runoilija Helmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Positiivisuutta- se auttaa eteenpäin!
 

Istahdin hetkeksi kuuntelemaan
miten kevät soittaa musiikkiaan.

Tänään annan sen
sydäntäni koskettaa,
hiljaa hyväillen
ja kaiken pahan unohtaa,
murheet sivuun siirtäen.

Selite: 
Tuuletusikkunan kautta kuulen linnun laulua ja herkistyn. Kyllä maalla on ihanaa!
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta totta...maalla on ihanaa ja kevään jälkeen kesän tulokin on ihanaa!

Kauneinta musiikkia linnun laulu,
joillakin ihmisillä se on myös kuin linnun laulua:))(Kuin satakieli kuten Edit Piaf aikoinaan)

Kevät On...
... ja sen Tuntee.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot