Elämäni koukuttavin huume

Runoilija Deadline

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen vain
 

Mikä on se huume, mikä huumaa minut eniten.?
ei..ei se ole tupakka,
ei..ei se ole niinkään rakkauskaan,
mikä se on ystävä, huumeista koukuttavin jota tarvitsen pysyäkseni hengissä ja kestää tätä ympäröivää paskaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

YSTÄVÄ, huumeista vaarattomin.
Siihen koukkuun kannattaa tarttua.

hmm.. no siinä vasta pulma pohdittavaksi! hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot