Myrkytetty sielu

Runoilija Deadline

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen vain
 

mikä tuo pieni valo on tässä pimeässä tunnellissa jota kohden kävelen?

sinä.. ystävä siellä korkealla ota viemärin kansi pois ja nosta pois mut täältä

on pimeä, ei yksi kynttilä valoa tuo juurikaan mutta se kertoo ettei tarvitse olla yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis herkkä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot