PäässäElämöi

Runoilija Deadline

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen vain
 

Suudelmasi maistui ihanalle kuin paratiisin makein omena, jotain jo hetken epäilin. Tuskin sitä uudelleen haluan, myrkkyä, suoraan elimistöön, hitaasti kituvan kuolema, odottaen laskeutumista kunnes juonut viinin myrkytetyn ja hukkuakseen lampeen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. vahvaa ja samalla puhuttelevaa.. upea runo!

hmm.. vahvaa ja samalla puhuttelevaa.. upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot