Osa I

Runoilija Deadline

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen vain
 

Oletko sinä se tyttö joka annoit merkin sielulleni?
En vain pysty keskittymään, hengittämään ilman sinun näkemistäsi.
Olet vain unikuva, unikuva jostain kaukaa en tiedä mistä olet.
Todellinen sinä tuskin olet, Ehkä on aika nousta.

Selite: 
Pahoitteluni, en vaan osaa
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä se siitä sitten muovautuu, siis oma tyyli. hieno kirjoitus, (vinkki): voisit hieman katsoa ulkoasua! :)

hämmennys ihmisen näkemisestä.. sanaton olotila ja epäusko itseesi, et voi uskoa että jotain samanlaista on olemassa..

EHKÄ on aika nousta. Haaverakkautesi sarja koskettaa, mutta aikaa sulla on .........?????

 

Käyttäjän kaikki runot