Nimetön

Runoilija annn

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käsivarsillasi pitelet minua,
en parempaa paikkaa tiedä.

Korvaasi kuiskaan; rakastan sinua,
ei kukaan voi meitä toisiltamme viedä.

En muuta sinulta pyydä;
älä koskaan jätä minua.

Sydäntäni en halua vielä kuolemalle myydä,
sillä ilman sinua, ei olisi minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
annn Nimetön 15.7.2012 1 Runo
annn menneisyys 7.7.2009 0 Runo
annn Tunnetko? 16.2.2009 0 Runo
annn Nimetön 16.2.2009 0 Runo
annn only you 29.4.2008 0 Runo
annn Nimetön 10.12.2007 1 Runo
annn silloin 10.12.2007 0 Runo
annn Nimetön 10.12.2007 0 Runo