only you

Runoilija annn

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri äsken tajusin tärkeän asian,
ilman sua en olis tässä.

Pari vuotta sitten tuntui,
ettei jaksa jatkaa eteenpäin elämässä.

Ei ollut ketään,
kenelle kertoisi huolet tuhannet,
ei ketään,
joka olisi pyyhkinyt poskilta pois kyyneleet.

Nyt tiedän olevani elossa,
taas elämässä eteenpäin menossa.

Ei mikään saa mua takas palaamaan,
sillä olen tehty vain sinua halaamaan

Selite: 
<<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
annn Nimetön 15.7.2012 1 Runo
annn menneisyys 7.7.2009 0 Runo
annn Tunnetko? 16.2.2009 0 Runo
annn Nimetön 16.2.2009 0 Runo
annn only you 29.4.2008 0 Runo
annn Nimetön 10.12.2007 1 Runo
annn silloin 10.12.2007 0 Runo
annn Nimetön 10.12.2007 0 Runo