silloin

Runoilija annn

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun.
Kuulen vain seinällä riippuvan kellon hiljaisen,
mutta silti niin kovan tikityksen.

Sekunnit matelevat hitaasti eteenpäin,
kellon viisarit liikkuvat raskaasti,
yhtä raskaasti, kuin rintakehäni.

Katselen ulos.
Näen läheisen päiväkodin kiikkujen keinuvan tuulen mukana,
voin miltei kuulla keinujen ruosteisen narinan,
tuntea rengaskiikkujen hajun nenässäni.

Pihalla istuu tyttö,
punainen muoviämpäri sylissänsä.
Mieleeni palaa oma lapsuuteni,
leikit päiväkodin pihalla.

Tunsin tuolloin olevani vangittu,
tunsin olevani eläin,
joka häkkiinsä suljettuna unelmoi vapaudesta.

Nyt tunnen olevani vapaa..

mutta vain unelmissani.>

Selite: 
joo olimpa kerran jälki-istunnossa :DDD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
annn Nimetön 15.7.2012 1 Runo
annn menneisyys 7.7.2009 0 Runo
annn Tunnetko? 16.2.2009 0 Runo
annn Nimetön 16.2.2009 0 Runo
annn only you 29.4.2008 0 Runo
annn Nimetön 10.12.2007 1 Runo
annn silloin 10.12.2007 0 Runo
annn Nimetön 10.12.2007 0 Runo