äiti

Runoilija nitza94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

emt miten mun pitäis itteeni kuvailla
 

etkö äiti nää?
et sun tyttäres tää
elää synkimässä pimeydessä
sun tyttös tää ei usko et sil ois hyvä elämä edessä
etkö huomaa et mull on tarve puhuu?
etkö huomaa miten sun sanat muhun sattuu?
etkö ymmärrä et sun takii mull on huono olla
sun takii tunnen olevani pelkkä nolla
et tiedä montako kertaa olen halunnut karata
tiedätkö miltä tuntuu kun ei tunteistaan saa puhua?
kaverit on aina kuuntelemassa mun vierellä
kun sinä sälit itseäsi nurkassa siellä...
kiitän ystäviäni
koska he ovat aina vierelläni
mutta sinua en paljosta voi kiittää
koska minua et koskaan yritä ymmärtää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot