Isälle

Runoilija Synti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun isälläni oli monia puolia

Hän oli tasapuolisesti iloinen ja ärtyisä,
hauska ja kannustava.
Välillä isä sulkeutui suosioonsa.
Oli etäinen, mutta ei koskaan unohtanut rakastamista.
Hän oli myös viisas ristikkojen ratkaisija.

Kiitos isä kaikesta.

Kiitos siitä, että kerroit oikean ja väärän eron.
Kiitos siitä, että kylvit sydämeeni ihmisyyden
perusarvot ja opetit ymmärtämään muita.
Kiitos siitä, että pidit lupauksesi jotka annoit ja
ymmärsit asiat.
Kiitos siitä, että opetit kunnioittamaan luontoa.

Ja kiitos isä siitä, että olit hyvä isä, omalla
persoonallisella tavalla.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

On todella kaunis runo. Hieno tunne ja rakkaus tulee oikein syvästi esille tässä runossa. Hieno tekele.

upea runo!

Todella kaunis ja koskettava...

todella kauniisti olet kirjoittanut isästäsi, itse saan tuosta kuvailustasi jonkilaisen käsityksen siitä millaista on kun on isä.
kiitoksia arvostelusta^.^

Herkistää... nostaa kyyneleet sinne silmännurkkaan...
Mielettömän Hieno runo, jonka Tunne Koskettaa.
Runoasi lukiessani nousee kiitos siitä, että minulla on vielä elossa oma isäni, jossa paljon noita samoja hienoja ominaisuuksia mitä sinunkin isässäsi oli.

Eikä.. :// tää on ihan LIIAN
kaunis.. pakko myöntää,
etten voinu pidätellä itkua,
kun ajattelee omaa isää joka
on niin vastakohtana tälle.. ;//

tosi, tosi, tosi kaunis<'3

hyvää synttärii viel.. :>

Tähän runoon voisin minäkin yhtyä.Täydellisiä emme ole kukaan mutta kaikki hyvä meistä jää jälkipolville mieleen,toivottavasti.

Noin kauniit sanat kun kaikuisi omalla haudalla,
niin kuka vaan olisi enemmän kuin ylpeä.
Olen vaan poikennut noista ominaisuuksista
liian kauaksi mutta mikä ihmeellisintä, silti
siellä voi kuulua jotain kaunista :')

kerrot kaiken rehellisesti ja kunioitaen isästäsi
kyllä oli kaunis teksti.

tämä sai kyyneleen silmäkulmaan ...todella kaunis runo isälle...

Herkkä runo, kaunis kiitos tärkeälle isälle.
Toi ristikkokohta on ihana!
Upea runo...

Hui, kuinka surumielistä runoilua tässä. Isä on aina jonkinlainen hahmo, etäinen tai läheinen. Kiitoksesi on vahvaa ja aitoa, upeasti kuvattua. Suhde omaan isääni on aika mustavalkoista toisinaan... se sattuu henkisesti.

Kaunista ja koskettavaa. Sinulla oli hieno isä *osanotto*

Tosiaan, kyyneleet nousivat omiinkin silmäkulmiini tätä lukiessa. Kaunis ja koskettava. =)

Oih tuli ihan haikea olo. Kaunis kiitos runo.
Ja kiitoksia myös kommentistasi :)

Hienoilla isillä on usein hienoja poikia:) Suomalainen isyys ei ole itsestäänselvyys, joten sinua taisi onnistaa ;)

Kaunis ja koskettava. Luonnollisuudessaan elämänmyönteinen pysäyttäen tärkeiden ihmissuhteiden arvostamiseen.

Kiitos. Tämä on koskettava :)

Olet yhtä varmaan yhtä viisas kuin isäsi :)

Hyvä runo<3

 

Käyttäjän kaikki runot