Pieni ihminen suuri sydän

Runoilija Synti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Beslanin lapset,
nuo viattomat lapset.

Jotka odottivat pelastusta,
mutta apua ei kuulunut.

Ilma kävi tukalaksi
kunnes oli melkein
mahdoton hengittää.

Mutta silti he jaksoivat
nuo ihme lapset.

Kolme päivää helvettiä
kunnes pelastus saapui.
Vai voiko sitä pelastukseksi kutsua?

Selite: 
Elämää on vaikea ymmärtää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ajatuksia herättävää ja kaunista tekstiä. Olet oikeassa, oliko se edes pelastus lopulta?

Runosi ovat todella ajatuksia herättäviä, hyvällä tavalla. Tunteesi ovat aitoja, niissä myrskyää ja sataa kyyneliä.

Tämä maailma on julman kylmä, mutta lämpöä saattaa löytyä jostain kauaa. Värit puuttuvat, mutta jos ei muuta niin maaleissa on positiivisuuden henkeä, niissä väreissä.

~Suosikit~

Ajatuksia herättävä ja koskettava on tekstisi.

Taitavasti käsittelet hankalaa aihetta. Hieno on tämäkin.

Tää oli hieno.

Kiitos paljon arvostelusta!

sanattomaksi vetää hieno ja ajatuksia herättävä runosi. Pidin, hyvin paljon!

kaunista tekstiä,
joka saa todella ajattelemaan,
mitä tässä elämässä oikeastaan on hyvää ja mikä pahaa.
Surullinen aihe, jota olet kuvannut hienolla tavalla.

vau.

Mykistävän hieno, varsinkin viimeinen lause, pysäytti todella voimakkaasti. Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot