Kaksi päivää kesää jäljellä

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 12:24

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 

Kaksi päivää
 

kaksi suuta
suudelmin


Kaipaavat kesän kuuta


huolettomia 
kesyttämättömiä
niittyjä,
asfaltteja


Päivänkakkara korvan takana


Kallioiden jälkilämmöllä


Ulappa sumuna silmissä



Auringon kultahäikeeseen 
 
viimeinen päivä haipuu

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesää on jäljellä vielä enemmän kuin kaksi päivää <3 
Kaunista kesänlämpöistä kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot