Miten tuntea galaksin liikkeet

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 12:24

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 

Miten jäin tähän hetkeen


Aika pysähtyi

monta vuotta sitten


Yön lohdullinen pimeys

jäi ympärilleni



Katselen usein taivasta yöllä


kun on hiljaista

kun muut nukkuu




Samat satelliitit


tähdenlennot


hiljalleen liukuvat tähdet


taivaankannen läpi




Tiedän,

että jossain

kaiken sen pimeyden välissä


on minun paikkani

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tyhjentävän kaunis tunnelma
ikävän ja surun suudelmahetki
tulee vastustamaton tarve tulla mukaan katselemaan
mystinen vaikutus
Tässä on herkkää ja harsomaista kauneutta.
Vähän surullisuutta,
ripaus syvää onnea, tietoisuutta olennaisesta.
oih
riipaisevan kaunis oih

ja niin tuttua minullekin tuo yön katselu
 

Käyttäjän kaikki runot