Heinäkuu

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 12:24

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 

Laskeva aurinko värjää männyn kupariseksi



Itsekäs räkättirastas istuu sen oksalla



kerrankin hiljaa



Olen ensimmäistä kertaa kateellinen



linnulle 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata olla kateellinen millekään, eikä kenellekään.
Tottahan tuo, kun itsekin voi mennä oksalle istumaan ;)
Hyvin vahvalle oksalle, ainakin minun pitäisi mennä ;)
Erittäin vahvalle sitten, sillä minä istuisin sitten viereesi :)
Ja männythän on vahvoja puita.
Tässä on jotain sytyttävää joka pitää otteessaan. Toden tuntuista tunnekuvausta : Hyvä !
 

Käyttäjän kaikki runot