Askeleet rannasta

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 12:24

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 



Syvässä vedessä

tummimman sinisessä



Kuun kajo kalmainen

helähtelee aaltojen harjalla




Tähtien valo himmenee

kun syvenee


kylmenee




Virta ei vie

ei tuo luo





Hiljainen kohina




 
Olemme yhtä,



meri ja minä


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin kuvan piirtää tämä.
hotain ikuistakin runossasi
luonto ja me, yhtä
Vesi,valo (tuli) ja rakkaus elämään, ovat välttämättömät "einespuut" ns.kehdosta hautaan jotka pitävät yllä elämää. Ikuisia runoaiheitakin !
 

Käyttäjän kaikki runot