Nimetön

Runoilija KuolevanKuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On aivan sama mitä yritän
kuitenkin kaikki kaatuu päälle
tunteillani ei väliä
sama vaikka kuolisi mustalle jäälle.

Olen antanut kaikkeni
tuskan keskellä elänyt
jossain muualla on paikkani mun
toivottavasti näin on parempi sun.

Selite: 
Yrittää auttaa, lopulta kaikki kaatuu päälle. Näin se vaan menee..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot