Yksin katsoen valkoista seinää

Runoilija KuolevanKuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksinäni iltaa
katselen vain tyhjää
en tiedä mitä mielessäni pyörii
ajatukset on niin sekaisin.

Tuijotan vain samaa valkoista seinää
vedet valuu silmistä
musiikki pauhaa hiljaa ympärillä
ja olen toivoton.

Istuin vain paikallani
musiikistakaan en piittaa
samat seinät vain edessäni,
jossa näen kuvasi, sinun kuvasi.

Ikävä riistaa mieltäni
kuvaa katsellessani
tunnen olevani yksin
yksin ja onneton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot