Matkalaulu

Runoilija KuolevanKuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juomat lastattu on
sohvapaikoista riitaa
Otin yhden tupakin
Eelillä on kuitenkin liikaa
Kenen vuoro ajaa?
Jaakko on ottanut oluen
Tytöt kyydissä vaan silloin
kun on kesäpäivä

Laula Pauli meille laulu
ettei vielä iina itke

Grilli on tuolla edessämme jossain
Mennään, mutta veneillään hiljempaa
Toivon, ettei matka loppuis ollenkaan
Tämä voi olla
koko elämämme ihanin päivä
Veneillään hiljempaa
Toivon, että matka jatkuu, jatkuu vaan

Miraa pissatti taas
lastia on juotu liikaa
Samat ostokset vaan
Lassille viinaa ja kaljaa

Laula Pauli yksi laulu
ettei kukaan vielä sammu

Grilli on tuolla edessämme jossain
Mennään, mutta veneillään hiljempaa
Toivon, ettei matka loppuis ollenkaan
Tämä voi olla
koko elämämme ihanin päivä
Veneillään hiljempaa
Toivon, että matka jatkuu, jatkuu vaan

Avaan ikkunan
hengitän sisään raitista ilmaa
niin toivotonta, että pelottaa
Pelkään, että aika ajaa meidät erilleen
Mitä sitten teen
mitä sitten teen?
Eikä ajatella sitä kuka on kenenkin
että meillä kaikilla on kotikin
Toisilla on joku, joka siellä odottaa
Nyt ei kukaan muista
eikä toivokkaan

Grilli on tuolla edessämme jossain
Mennään, mutta veneillään hiljempaa
Toivon, ettei matka loppuis ollenkaan
Tämä voi olla
koko elämämme ihanin päivä
Veneillään hiljempaa
Toivon, että matka jatkuu, jatkuu vaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot