Paajanen

Runoilija KuolevanKuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uudesta vuodesta ensin jäi muistot ihanat,
jälkeen päin kaverini kuolemasta kuulla sain.
siihen kaatui kaikki läpätkin, phääjäset ja baarireissukin.

Nyt vain kyyneleet poskillani,
virtaa läpi kasvojeni,
vaikutit niin mukavalta,
läppä tyypiltä ja todella mukavalta.

Miksi lähtösi aika tuli sun,
se ei mahdu päähäni mun,
en edes tuntenut sinua,
silti kuolemasi koskettaa syvästi minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot