Silloin

Runoilija anu-maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” - Helen Keller
 

Pihalla kolme sadettajaa,
portailla notkoselkä,
harmaatassu.

Eilispäivän tuuli pakottaa niskaa,
kirje saapui odottamatta.

Toinen kylki on kylmä,
asento vaihtuu.

Kädessä viisaita, kaipaavia sanoja,
kaunolla kirjoitettuja.

Mieli unohtuu entisaikojen
onnellisiin kohtaamisiin.

Kaksi erottamatonta,
kaksi maailmanvalloittajaa.

Kesäniittyjen pieni pellavapää
lennättää keltaista leijaa.

Tuuli yltyy...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot