Kuun pimeä puoli

Runoilija anu-maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” - Helen Keller
 

Metsän lumotuimmat tahtovat silmin palavin
maistaa veren tuon metsäkauriin.

Korkeimmat kuuset hipovat kuun lakea,
paljastuu se tuijotus mysteriaa uhkuen.

Kihelmöiden kantaa tuuli tuon kuiskauksen
hiljaisen, odottamattoman.

Kertova on kuiskaaja, nyt on aika sen, ikuisuuden.
Vakavanha mieliparka uskoo sielunsa tuolle
kuun pimeälle puolelle.

Hän on valmis.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot