Juo malja muistolleni

Runoilija anu-maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” - Helen Keller
 

Valun joenuomaan, sumuiseen uneen,
yön mustaan pohjaan.

Harhailen vaan harhaan astu en,
etsin kotia hauraimpien haaveiden.

Hän laulaa, minun kohtaloni paljastaa,
yksinäisen erämaan ennustaja,
shamaani tuon hiljaisen Lapinmaan.

Suutelen sinun käsiäsi, silmiäsi,
kosketa minun sieluani.
Avaan sinulle sydämeni,
kaipaukseni.

Aamulla juo malja muistolleni,
kanteleen kielillä kanna minut
lautalleni.

Olen yhtä sinun kanssasi, ikuisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot