Unelmoiden

Runoilija anu-maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” - Helen Keller
 

Sametinpehmeät ruusuhuulesi
jättävät viinilasin reunaan viettelevän punan.

Mustan taivaan kristallihelmet lumoutuvat
tanssistasi, aika pysähtyy.

Leijailet avaruuden hiljaisuuteen, äärettömyyteen.

Siirryt pimeästä päivänvaloon,
silmiäsi särkee hetken.

Hymyilet,
löysit itsesi jälleen unelmoimasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Johan on mainio tunnelma runossasi :) Suorastaan leijailee pitkin aivokuorta koputellen tiensä aivojen tykkäämisosastolle. Pidin kovasti...

Visuaalinen runo, ruusuhuulten jäljet viinilasissa piirtyvät silmien eteen..

 

Käyttäjän kaikki runot