Unikuva

Runoilija anu-maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” - Helen Keller
 

Lammen peilipintaa vasten heijastuen

ovat huurteiset koivunoksat
ensipakkasina

kuin kristallia ja kimalletta

mutta
kauniimpaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kuvausta.

Kaunis, ihana luonto runo.
Runon luoma kuva tulee elävänä lukijan eteen.

Kaunis tosiaan katsella, sopiva otsikko. Hyvä.

Todella kaunis runosi :-7

Niin, niinhän ne ovat - elävää kaunista kuvaa kuten runosikin.

 

Käyttäjän kaikki runot