Pieni pisara ja kaunis hetki

Runoilija SandrA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Now, Always and Forever~
 

Kuka tykkää kenestäkin
luonteensa omaa jokainen kummajainen
kaunis hetki ja ihastuminen
kuuluhan se vain jaloihin taitoihin

Pienen pisaran päässä
ei kaukana ole luovuttaminen
rakkauttako te kaikki etsittekin
vai taitoa jaloa auttamisen

Olenko liian itsekäs hymyilemään
teille kaikille muille päin kasvojanne
jos en saa kaunista hetkeäni omanani pitää
pieni pisarakaan ei tätä oloa kasvoiltani voi vetää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ihanan rytmikäs. =)

 

Käyttäjän kaikki runot