Harhakuvia

Runoilija SandrA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Now, Always and Forever~
 

Kadulla kaksin vastakkain
Hymynkare haikeuden kyyneleen rinnalla
ja ajatusten kosketus
Parin sekunnin hiljaisuus
pysähtyneisyys ympärillä

Jokainen käytetty sana on rumuus
eikä niiden heijastus auta paranemaan
Eilistä ei takaisin saa
ei kuivunut vesi takaisin palaa
ja samalle kadulle tie johtaa

Nähdään toisemme vain harhakuvissa
Mielemme kosketuksissa
heijastuu ikävä
Mielikuvat katoavat mustaan peiliin
Ja huomenna kävelemme

rinnakkain tuntemattomina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot