Aika kellon kultaa

Runoilija SandrA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Now, Always and Forever~
 

Hajanaiset ajatukset koristavat kelloa
eikä mielen suuri painajainen kerro aikansa tuloa
Ei tiedä askeleen ajankohdasta sekuntia
Ei huomisen tuoman minuutin tunnetta

Pää täynnä pohdintoja
ajankäyttö rajattua
Taisteleminen vain ajan hukkaamista
hukkaaminen ajan hyväksi käyttöä

Ei kello kerro ajasta tunteita
Kertoo vain mietintään käytetyn
Vuorokauden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot