Pieni kivi

Runoilija SandrA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Now, Always and Forever~
 

Olin vain auringon paiste mielessäsi
rinnallasi pelkkä pieni kivi
koska en koskaan voinut katsoa
palaviin silmiisi

Eivät enkelitkään luokse tuoneet
ei toivomuskaivo toteuttanut hartainta toivetta
eikä musta verho maalannut
kasvojasi tyynyyni

Vaikka jo päästin irti mielestäsi
pieni kivi jäi kengän pohjaasi
ei se irti päästänyt
se seurasi polkujasi

Joita enkelit tekivät mustan verhon auetessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot