Vangitsija

Runoilija SandrA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Now, Always and Forever~
 

Kosketin sinua katseellani
vaikka huomasin sinun muuttuneen
vaikka tiesin sinun katoavan rinnaltani

Olit varjo selkäni takana
Mieleni vangitsija

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot