Surutyö

Runoilija Melin

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei voi ajaa täysillä eteenpäin katsomalla samalla taaksepäin
 

Taidan haluta erota
Ei meistä mitään tullutkaan
Mennään siis sittenkin erikseen
Elämäämme kulkemaan

Olisin ehkä halunnut naimisiin
Öisin vierelläsi silmäni sulkea
Mut tällä kertaa eri suuntiin
Tiemme taisivat kulkea

Et ansaitsisi sä alkuunkaan
Naista näin hankalaa
Luokse toisen mä mennä sun annan
Luokse luonteeltaan ihanamman

Ikuisesti sua rakastan
Mutten tahdo sun kantavan taakkaa
Pelkästään toiseen suhteeseen
Sut taisin mä matkalla saattaa

Itken vielä monta yötä
Että sinut mä menetin
Pitkään suoritan surutyötä
Mutta kai silti mä oikein tein

Selite: 
Eron koittaessa ihminen on kaiketi haavoittuvimmillaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tekstiä. Runoa on helppo lukea, se ei tunnu siltä, että on kirjoitettu väkipakolla. Joskus loppusoinnullisissa runoissa tuppaa käymään niin. Kaunis kokonaisuus.

Loppusoinnut toimivat tässä oikein sujuvasti. Voimia sinne, surukin voi kasvattaa.

 

Käyttäjän kaikki runot