Nukkuvan mieheni vierellä

Runoilija Melin

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei voi ajaa täysillä eteenpäin katsomalla samalla taaksepäin
 

Siinä sinä nukut nyt
Rauhassa hengittäen
Peiton olet taas jalkoihisi käärinyt
Ja mä vierelläsi sua katselen

Vielä hetken taidan valvoa
Sitten vierellesi mä palaan
Väsynyt olit, ressukka
Halusit mennä jo nyt nukkumaan

Mistä näet unta, kultaseni?
Näetkö unta jostain ihanasta
Hymysi kirkastaa kasvoni
Jälleen kiitän Jumalaa sinusta

Selite: 
Tämä runo voisi kenties kertoa myös lapsesta, mutta ei, minun kohdallani tämä kertoo miehestäni. Miehestäni joka nyt nukkuu tuossa vierelläni ja inspiroi minua rauhallisella hengityksellään kirjoittamaan tällaisen lyhyen runon, jonka halusin jakaa teidän kanssanne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot