Kanssani

Runoilija Melin

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei voi ajaa täysillä eteenpäin katsomalla samalla taaksepäin
 

Kasva kanssani

Pidä kädestäni kii

Kun vuoroni on

Pelätä

Kulje kanssani

Kuivaa kyyneleeni

Kun aikani on

Itkeä

Seiso vierelläni

Katso mua tukien

Kun hetkeni on

Epäröidä

Nuku kanssani

Vahdi uniani

Kun pakko mun on

Levätä

Pidän kädestäsi kii

Kuivaan kyynelesikin

Katson sua tukien

Vahdin uniasi

Elän kanssasi

Täältä ikuisuuteen

Ikuisuuteen.

Selite: 
Rakkaushan on tekojakin, ja toisen tukemista vaikeina aikoina
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot