ota minut!

Runoilija broken angel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota minut nyt! Kerro kuinka paljon minusta välität?
Meidän kehomme vasten toisiamme, hikisinä ja kuumina.
Huulet toistemme huulilla, himoiten jokaista pientäkin suudelmaa.
Kätesi minun sotkuisten hiusteni seassa, minun käteni vaeltaa rintakehäsi kohdalla ja piirtää siihen pieniä kuvioita. Annan huulillesi viimeisen suudelman ja kierähdän viereesi makaamaan ja nukahdan sinun kainaloosi.

Selite: 
en osaa sanoa mitää..
Kategoria: 
 

Kommentit

awww.. ihana ihana ihana!<3

 

Käyttäjän kaikki runot