pidän sinusta kiinni

Runoilija broken angel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinussa on jotain ihmeellistä, en osaa
selittää sitä, mutta se on jotain jota en voisi koskaan unohtaa.
Joka ilta kun painan pääni tyynyyn, sinä olet viimeinen joka minun ajatuksissani on. Kai minä silloin syksyn kylminä iltoina rakastuin sinuun ja en koskaan voi päästää irti. Pidän sinusta kiinni nyt ja ehkä saamme tämän toimimaan.

Selite: 
en osaa oikein sanoo mitää tähän. ehkä teksti kertoo sen puolestani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava ja hiukan haikea runo.

Kaunista valoisaa tekstiä. Pieni huoli kuultaa taustalta, mutta niinhän sen pitää mennä. Kirkkaimmassakin valossa on varjonsa ja ilman kontrasteja mikään ei tunnu miltään.
Mutta suoraa ja kaunista tekstiä. Kyllä itsellekkin kelpaisi tuollainen tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot